دسترسی به منابع مرتبط با کروناویروس در Elsevier

برای بهره مندی متخصصان مراقبت های بهداشتی، محققان پزشکی و عموم مردم، Elsevier، به عنوان یک سیستم بین المللی در زمینه تجزیه و تحلیل اطلاعات، یک مرکز اطلاعاتی Novel Coronavirus را با اطلاعات رایگان به زبان انگلیسی ایجاد کرده است.

این مرکز، مطالب مرتبط را از مجلات علوم پزشکی، کتاب ها، متخصصان بالینی و راه حل های اطلاعاتی Elsevier، به همراه منابع سایر ارائه دهندگان اطلاعات و سازمان های مهم بهداشت جمع آوری می کند. همچنین اطلاعاتی که بطور معمول توسط پزشکان و پرستاران استفاده می شود، به علاوه منابعی که به طور خاص برای بیماران و خانواده های آنها طراحی شده است، در دسترس است. تیم Elsevier در چین در حال تهیه یک مرکز اطلاعات مشابه برای وب سایت محلی خود است.

کمپانی الزویر همچنین منبع جدیدی را برای کمک به کارکنان مراقبت های بهداشتی در خط مقدم مدیریت بحران بهداشتی جدید کرونا راه اندازی کرده است.
مرکز بهداشت و درمان COVID-۱۹ دسترسی رایگان به مجموعه ابزارها، بینش های متخصصین، منابع تحقیق و دستورالعمل های COVID-۱۹ را فراهم می کند. مجموعه ابزارهای این منبع، شامل مرورهای کلینیکی مبتنی بر شواهد، مونوگرافی داروها، برنامه های مراقبت، مجموعه سفارشات (دستورالعمل ها) و فیلم های مربوط به روندها و پروسه های پزشکانی است که مراقبت و اطلاعات را به بیماران ارائه می دهند.

افتتاح صفحه "منابع مهندسی در پاسخ به COVID-۱۹ الزویر"
این صفحه شامل اطلاعات و منابع مرتبط با جامعه مهندسی درباره COVID-۱۹ است. محتوای این بخش توسط تیم "راه حل های مهندسی الزویر" تهیه می شود و بر مدیریت اضطراری و برنامه ریزی پیشگیری متمرکز شده است.
این صفحه شامل راهنما، فناوری های تشخیص زودرس، جدیدترین نوآوری ها در مهندسی، تجهیزات محافظت شخصی و کنترل عفونت محیطی برای به حداقل رساندن شانس مواجهه است.